Hezonja: Na najvišem smo nivou, ali Partizan je težak rival

Izvor: B92, 24.Apr.2023, 18:33

Hezonja: Na najvišem smo nivou, ali Partizan je težak rival

Košarkaš Real Madrida Mario Hezonja rekao je da njegov tim na vrhuncu forme dočekuju početak plej-ofa Evrolige.

Real Madrid u utorak dočekuje beogradski Partizan od 20.45 sati u prvom četvrtfinalnom meču elitnog takmičenja.

"Počinje ono najvažnije u sezoni. U plej-ofu Evrolige nas čeka težak protivnik koji ima sjajnu sezonu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mislim da idem u dobrom smeru, da smo na najvišem nivou. Ulazimo u plej-of posle važne pobede u domćoj ligi, nije toliko bitna zbog rezultata, već zbog timske hemije i zato što smo videli kako želimo da igramo. To je najlepši trenutak za navijače, igrače, trenere, klub, ali u takvim utakmicama moramo da svedemo greške na minimum i da budemo fokusirani na ono što imamo ispred sebe, a to je za sada prva utakmica", rekao je Hezonja.

Drugi meč serije igra se u četvrtak u istom terminu, a onda se serija seli u Beograd.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan i košarka: Evropske ofanzive crno-belih - može li istorija da se ponovi

Izvor: B92, 25.Apr.2023, 10:42

Partizan se sprema za nešto što je čekao 13 godina - mečeve u plej-ofu Evrolige, najjačeg košarkaškog takmičenja na Starom kontinentu, a rival u četvrtfinalu mu je španski Real Madrid...Dok zraci prolećnog sunca padaju po krovovima novobeogradskih zgrada blizu Arene i polako otklanjaju poslednje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.