HTELI SU DA GA LINČUJU: Bivšeg fudbalera Partizana Torcida NAJURILA iz Hajduka

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2019, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HTELI SU DA GA LINČUJU: Bivšeg fudbalera Partizana Torcida NAJURILA iz Hajduka

Oteran.

Fudbaler Kopra Goran Galešić otkrio je da je svojevremeno oteran iz Hajduka iz Splita od strane Torcide zato što je veliki navijač Partizana. On je 2010. godine imao kratku epizodu u Humskoj, ali se nije dugo zadržao.

Galešić je pre šest godina potpisao ugovor sa Hajdukom, ali to leto ne pamti po lepom.

- U junu 2013. sam zbog Igora Tudora iz Kopra prešao u Hajduk. Njemu stvarno svaka čast, izvodio me svuda po Splitu - rekao je Galešić za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sportski žurnal.

Ipak, nije sve bilo tako bajno.

- Potpisao sam ugovor, čak sam i predstavljen, ali... Jedni čestitaju, drugi prete, a ja ne obraćam pažnju. Mislim: debili na društvenim mrežama. Međutim, prva utakmica u Sloveniji protiv Zavrča, a Torcida hoće da uleti na teren da me ubije: "Ko ti je deda, je li četnik?" - nastavio je priču Galešić.

Još veći problem je nastao kada se u javnosti ponovo pojavila konferencija sa predstavljanja u Partizanu, kada je rekao da mu je crno-bela boja u srcu i da je ispunio dečački san.

- Na Poljudu su mi rekli da je bolje da sam izgovorio da volim Dinamo. I dalje sam se nadao da će sve biti u redu, ali sedam dana pred Superkup sa Dinamom zove me majka, plače, razvlače me po medijima. Taman sam našao stan, al' sigurnije mi je da spavam na Poljudu. Kad, njih 15, tvrdo jezgro Torcide kod direktora: zahtevaju da me oteraju. Predsednik Brbić i nije bio za to, ali... Zbog majke sam otišao - zaključio je Galešić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Adela Smajić, ćerka legende Partizana Admira Smajića.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.