Izvor: HotSport.rs, 22.Avg.2017, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOTSPORT SAZNAJE: Bejker teško povređen, Partizan razmišlja o raskidu!

Amerikanac Ijan Bejker tek je stigao u Partizan, a već bi mogao da napusti crno-bele zbog malera na treningu, to jest teške povrede.

Trebalo je da bude prvi plej Partizana i mozak ekipe. Ali, kako HotSport saznaje Amerikanac je na treningu doživeo tešku povredu potkolenice koja je napukla. Pauza je najmanje mesec dana.
Kako nezvanično saznajemo, u Partizanu razmišljaju da sa igračem raskinu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ugovor. Ian Bejker je u Partizan stigao sa koledža iz Tima Nju Meksiko. Proglašen je za najboljeg igrača WAC konferencije sa 17,3 poena, 5,1 asistencijom i 4,9 skokova. Trebalo je da bude nosilac igre crno-belih, nažalost povreda je poremetila planove kako kod igrača, tako i kod trenera Miroslava Mute Nikolića.
Pomogao: Mirko Marković
The post HOTSPORT SAZNAJE: Bejker teško povređen, Partizan razmišlja o raskidu! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Todorić za B92: Bejkeru stradala potkolenica

Izvor: B92, 22.Avg.2017

Sportski direktor Partizana Dragan Todorić potvrdio je za b92. net da je američki plejmejker Ian Bejker doživeo povredu potkolenice na treningu..."Istina je da je Bejker doživeo naprsnuće potkolenice na treningu. Čekamo izveštaje lekara da saznamo koliki je stepen povrede,a onda ćemo znati dalje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.