HAOS U SOFIJI Prekinut meč Partizan-Levski, navijači utrčali na teren!

Izvor: 24sata, 15.Nov.2014, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS U SOFIJI Prekinut meč Partizan-Levski, navijači utrčali na teren!

Košarkaši Partizana igraju u osmom kolu ABA lige protiv Levskog u Bugarskoj, a na početku druge četvrtine došlo je do incidenata nakon kojih su navijači bugarskog kluba uleteli na teren i krenuli u obračun sa igračima!

Partizan i Levski se do sada nisu sastajali, a izabranici Duška Vujoševića slavili su u prošlom kolu protiv MZT-a, a onda i povezali trijumf protiv Asesofta u Evrokupu, dok su Bugari poraženi od Cedevite 86:68.

Levski je poveo prvi preko >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << Ivanova, ali su crno-beli posle tri i po minut igre napravili seriju od 8:0 uz četiri poena Milutinova, dok je Tepić položio za 10:2. Ivanov je nastavio sa dobrom igrom, u šestom minutu imao 3/3 za dva poena i 1/1 sa slobodnih bacanja uz sedam poena i samo "-1" Bugara (10:9).

Drugo izjednačenje je došlo tri minuta pre kraja prve četvrtine (11:11). Murić je zatim preuzeo stvar u svoje ruke i rešio dva napada za nastavak pozitivnog rezultata za Partizan (15:11).

Crno-beli su zaigrali ponovo mnogo bolje i poveli sa 21:14, ali nisu ni slutili da će meč biti prekinut.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.