Grobari utrčali na teren i prekinuli meč Partizan – PAOK! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 08.Okt.2016, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grobari utrčali na teren i prekinuli meč Partizan – PAOK! (VIDEO)

Partizan i PAOK su odigrali prijateljski meč u Humskoj u čast Saše Ilića, koji je odigrao 791. meč u dresu crno-belih. PAOK je pobedio sa 2:1, ali meč nije završen.

Grobari su pred sam kraj, u sudijskoj nadoknadi utrčali na teren i sprečili sudiju da on da poslednji zvižduk za kraj meča. Zatim je počelo utrkivanje da se uzme za uspomenu nešto od fudbalera Partizana ili PAOK-a.

Neki su čak i išli dotle da su skidali pojedine igrače do donjeg veša.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
Što se tiče utakmice, Dijego Bisesvar je u prvom poluvremenu postigao dva gola, i s tim rezultatom je završeno poluvreme, da bi u nastavku Partizanov klinac, Đorđe Jpovanović majstorskim golom spoljnom smanjio rezultat i ispostavilo se postavio konačan rezultat.

Pogledajte i kako su navijači Partizana utrčali na teren.





(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grobari utrčali na teren i prekinuli meč Partizan - PAOK! (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Okt.2016

Partizan je poražen od PAOK-a sa 2:1, ali su poslednji zvižduk dali navijači, a ne sudija..Partizan i PAOK su odigrali prijateljski meč u Humskoj u čast Saše Ilića, koji je odigrao 791. meč u dresu crno-belih. PAOK je pobijedio sa 2:1, ali meč nije završen...Grobari su pred sam kraj, u sudijskoj...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Skidanje! (FOTO)

Izvor: Mondo, 09.Okt.2016, 09:12

Navijači utrčali na teren nekoliko minuta pre završetka utakmice Partizan - PAOK i želeli uspomenu sa ovog meča...Trebalo je da se odigra još pet minuta nadoknade na utakmici Partizana i PAOK-a (1:2), ali je utrčavanje navijača pre poslednjeg sudijskog zvižduka nateralo arbitre da ipak nešto...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.