Goran Mance: Ne ljutim se na Partizan zbog Dragana

Izvor: MozzartSport.com, 09.Jul.2015, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goran Mance: Ne ljutim se na Partizan zbog Dragana

"Kako novo vreme dolazi, sve ide u komercijalu, sve je na prodaju... Bilo bi mi puno srce da stadion dobije naziv po mom bratu, kao što je to slučaj sa ulicom pored stadiona", rekao je Manceov brat

Informacija da bi stadion Partizana uskoro mogao da ponese ime nekog od sponzora koji bi platio značajnu sumu novca za taj aranžman izazvala je različite reakcije među navijačima crno-belih.

Ima onih koji smatraju da bi to bio dobar potez koji bi pomogao celom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sportskom društvu da se izbori sa finansijskim problemima. Svojevremeno su se navijači Partizana zalagali da stadion u Humskoj ponese ime tragično nastradalog golgetera Dragana Mancea, ali od toga izgleda neće biti ništa.

Manceov rođeni brat Goran kaže da nema razloga da se ljuti na klub zbog ovakve odluke, jer crno-beli imaju probleme u poslovanju i moraju da pronađu adekvatno rešenje.

“Znam da su navijači pre pet, šest godina doneli odluku da se stadion zove „Dragan Mance“ i bio sam presrećan zbog toga. Međutim, kako novo vreme dolazi, sve ide u komercijalu, sve je na prodaju. Bilo bi mi puno srce da stadion dobije naziv po mom bratu, kao što je to slučaj sa ulicom pored stadiona, ali nemam ništa protiv toga što kažu iz uprave da je novac prioritet. Ne ljutim se. U današnje vreme, kada ne može da se živi i teško se dolazi do novca, logično je ovo što kažu iz uprave. Dovoljno mi je što su navijači bili za to“, rekao je Mance za list Alo.

Dragan Mance poginuo je 3. septembra 1985. godine u saobraćajnoj nesreći u Zemunu. Imao je 22 godine, 119 odigranih utakmica i 42 gola u dresu Partizana, kao i četiri nastupa za selekciju Jugoslavije.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.