GROBARI U EKSTAZI: Fudbalere Partizana u svlačionici zateklo SPECIJALNO iznenađenje! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2020, 19:23

GROBARI U EKSTAZI: Fudbalere Partizana u svlačionici zateklo SPECIJALNO iznenađenje! (VIDEO)

Kakva čast.

Partizan će u petom kolu pokušati da dođe do treće uzastopne pobede u Superligi, a trener crno-belih Savo Milošević napravio je određene promene u startnoj jedanaestorici (o tome pročitajte OVDE).

Partizan večeras (19.30) čeka Inđiju u meču u kojem, s obzirom na kvalitet rivala, ne bi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smeo da ima problema. Kvota na keca je 1,15, a na pobedu Partizana sa minimum dva gola razlike (Hendikep pobeda) 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan – Inđija.

Fudbalere kluba iz Humske je po ulasku u svlačionicu zateklo veliko, prijatno, iznenađenje!

Naime, proslavljeni napadač Parnog valjka i prvi strelac novog premijerligaša Fulama Aleksandar Mitrović došao je u Humsku da bodri bivši klub!

Najefikasniji golgeter Orlova iskoristio je pauzu u Premijer ligi kako bi posetio Humsku i klub koji mu je doneo potpunu afirmaciju u igračkoj karijeri.

Nema sumnje da je dolazak Mitrogola na stadion Partizana, dodatan motiv Miloševićevom timu da zapne iz petnih žila i opravda ulogu velikog favorita protiv Inđije.

Utakmica u Humskoj počinje u 19.30, a pravdu će deliti Novica Anđelovski iz Kačareva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

''Grobari'' opet uživaju u fudbalu, ko je Partizanov ''diskretni heroj''? (TVITOVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 22.Avg.2020

Posle prvog poluvremena bilo je kritika, ali po završetku meča raspoloženje navijača je potpuno drugačije...Partizan je večeras napravio lepu uvetiru za evropsku premijeru u četvrtak protiv RFS-a, ali i nastavio poteru za Zvezdom, za kojom u Superligi i dalje zaostaje tri boda...Inđija je iz...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.