GROBARI NA OVO ČEKAJU: Ponedeljak je DAN D za Partizan

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2020, 17:28

GROBARI NA OVO ČEKAJU: Ponedeljak je "DAN D" za Partizan

Biće sve mnogo jasnije.

Čelni ljudi Evrokupa u ponedeljak će saoštiti ko će se sve takmičiti u ovom takmičenju naredne sezone.

Kako se navodi u saopštenju kompanije "EKA", Bord Evrokupa će 15. juna odlučiti koj će se 24 ekipe takmičiti u drugom po rangu evropskom košarkaškom takmičenju.

 Često se derbiji završavaju remijem, a ako tako bude i večeras, odmah se pucaju penali. Kvota da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizan prolazi posle penala je 6,00, a da Zvezda ide dalje posle penala 6,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za specijalne igre na večitom derbiju.

Čak 32 kluba iz 16 država apliciralo je za učešće u Evrokupu i samo 18 njih dobiće poziv, jer je osam timova već sigurno.

Evrokup su već napustile pojedine ekipe poput Lijetuvos Ritasa, Galatasaraja, Darušafake, Bilba, i biće zanimljivo videti kakva će konkurencija biti crno-belima.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Julijana Trigubčak, poznata hokejaška navijačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.