GOTOVO, NEMA VIŠE: Partizan se OPROSTIO od Srbina i Amerikanca!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2022, 21:03

GOTOVO, NEMA VIŠE: Partizan se OPROSTIO od Srbina i Amerikanca!

Nećemo ih više gledati u crno-Belom dresu.

Nakon sezone od koje se previše očekivalo s’obzirom da je na klupi najtrofejniji evropski trener Željko Obradović, Partizan nije uspeo da osvoji nijedan trofej od dva odigrana finala. Upravo to je bio jedan od razloga za rekonstrukciju igračkog kadra.

Posle odlazaka Treja Dreksela i Rodionsa Kuruca ranije tokom juna i dolaska Danila Anđušića, u redovima Partizana došlo je do još jedne promene. Kako je klub >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << objavio na društvenim mrežama, Dalas Mur sledeće sezone neće nositi crno-beli dres, a malo kasnije stigla je vest da više nećemo gledati ni Nemanju Dangubića.

Објава коју дели KK Partizan NIS Beograd (@partizanbc)

Mur je prošle sezone bio vrlo koristan deo rostera crno-belih, a Obradović ga je uglavnom koristio kao pomoćnog igrača u rotaciji.

Објава коју дели KK Partizan NIS Beograd (@partizanbc)

Sa druge strane, Nemanja Dangubić je dugo bio među najvažnijih šrafovima tima, posle čega ga uopšte nije bilo ni među 12 igrača, odnosno nije ga bilo moguće videti ni na klupi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.