GOTOVO JE! Potvrđen još jedan ODLAZAK iz Partizana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2023, 16:16

GOTOVO JE! Potvrđen još jedan ODLAZAK iz Partizana!

Zahvalili mu se...

Grčki košarkaš Janis Papapetru danas je i zvanično napustio Partizan, preneo je beogradski klub.

On će potpisati dvogodišnji ugovor sa Panatiniakosom gde se vraća posle sezone u Beogradu.

- Jani, hvala za sve! Želimo ti sve najbolje u daljoj karijeri, srećno - poručio je Partizan košarkašu na društvenim mrežama.

Jani, thank you for everything! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << We wish you all the best in your future career!

Good luck! 🙌🏽🖤🤍#KKPartizan pic.twitter.com/Myys5MdYd4

— KK Partizan Mozzart Bet (@PartizanBC) July 12, 2023

I sam Papapetru se oglasio emotivnom porukom u kojoj se zahvalio stručnom štabu i saigračima na saradnji.

- Partizane, grobari, zauvek ću vam biti zahvalan što sam bio deo Partizanove porodice. U prethodnoj sezoni imali smo neuspehe i uspehe, ali što je najvažnije, borili smo se kao jedno. Želim da se zahvalim upravi i celoj organizaciji Partizana. Mojim saigračima, svaki dan je bio dragocen i čak i u najtežim trenucima ostajali smo zajedno. Hvala vam. Prijateljstva će ostati zauvek. Najboljem treneru koji postoji, Željku, hvala što me je odabrao i što mi je dao šansu da budem deo nečeg posebnog. Svaki dan sa tobom je bila lekcija i ti časovi će me pratiti do kraja života. Teško je reći zbogom ljudima koji su mi dali bezuslovnu ljubav. Zauvek ću pratiti i podržavati Partizan - napisao je Papapetru.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.