GAGIĆ: Partizan se dizao i iz težih situacija

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2018, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GAGIĆ: Partizan se dizao i iz težih situacija

Crno-beli poraženi od Asvela.

Košarkaši Partizana poraženi su od Asvela u dvorani ''Aleksandar Nikolić'' u četvrtom kolu C grupe Evrokupa. Od starta su crno-beli imali zaostatak za gostima iz Francuske, uspeli u jednom trenutku da se približe, ali je Asvel može se reći na kraju ostvario rutinsku pobedu.

LJUDI, JA SAM IZ SRBIJE! Stefan Janković BRUTALNO odgovorio na NEOČEKIVANO pitanje (FOTO)

OVO JE SVE IZA NAS: Čanak zabrinut posle poraza, a onda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je pomenuo i JANKOVIĆA (FOTO)

Bio je to drugi zastopni poraz Partizana u Evrokupu, a jedan od boljih igrača crno-beli na ovom meču bio je centar Đorđe Gagić.

EVROKUP: Partizan pred domaćim navijačima izgubio od Asvela, Janković na debiju DVOCIFREN (VIDEO)

 - Nismo bili fokusirani i u utakmici sto odsto. Imamo sledeći meč u petak u Areni protiv Zadra koji nam je isto jako bitan. Moramo što pre da rešavamo ove situacije jer smo imali problema na piku u tim nekim momentima kad se lomi, kao i faul koševe. Moramo da igramo čvršće od početka i da prelomimo ovaj težak period. Partizan se dizao i iz težih situacija i ne mislim da je nemoguće da i sada t ouraimo - rekao je Gagić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.