Frka i po završetku meča - Birči puko film!

Izvor: Sportske.net, 21.Jan.2017, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Frka'' i po završetku meča - Birči ''puk'o film''!

Tenzije izazvane uvredama sa tribina, prenele su se i na teren...

Košarkaši Partizana večeras su upisali 15. pobedu u ABA ligi, pošto su u 19. kolu ubedljivo savladali FMP sa 97:70.

Ako posmatramo samo rezultat, utisak je da razloga za tenzije u Partizanu nije bilo, ali najpre su navijači domaćih brojnim uvredama na račun porodice Nebojše Čovića izazvale prekid >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tokom druge četvrtine, da bi se nervoza potom prenela i na teren.

Naime, neposredno po završetku meča, došlo je do konflikta između Stefana Birčevića iz Partizana i nekoga iz redova FMP-a. Razmenjene su uvrede, a reprezentativca Srbije je od klupe gostiju odgurao Filip Čović, plejmejker tima iz Železnika, pokušavajući da smiri ''naelektrisanu'' situaciju.

Potom je i kapiten Partizana Novica Veličković imao šta da kaže svom saigraču, koji se nekako smirio i pridružio se ostatku ekipe u prosavi ubedljivog trijumfa.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.