Izvor: RTS, 16.Jan.2021, 22:29

Filipovski: Matematika je matematika, a život je život

Trener košarkaša Partizana Sašo Filipovski čestitao je podgoričkom timu pobedu protiv crno-belih i dodao da će se crno-beli koncentrisati na naredne mečeve.
Budućnost je u "Morači" slavila 80:72 i udaljila crno-bele od plasman u plej-of.

"Matematika je matematika, a život je život. Idemo iz meča u meč, to je naša koncentracija. Na kraju sezone će se povući >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << crta šta smo uradili, a do tada iz treninga u trening, iz utakmice u utakmicu", rekao je trener košarkaša Partizana.
Crno-beli posle 15 odigranih utakmica u ABA ligi imaju skor 7-8 i šanse za plasman u plej-of su u domenu teorije.
"Danas je Ivanović bio razigran i pogađao je sve, raspoložen je bio i Dela Vale. Mi smo u napadu imali dobre procente za tri, ali promašili smo dosta šuteva ispod koša. Čestitke Budućnosti, mi se okrećemo narednim mečevima", istakao je Filipovski na konferenciji za medije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MATEMATIKA JE MATEMATIKA, A ŽIVOT JE ŽIVOT: Filipovski posle poraza od Budućnosti nije želeo da pominje plej-of

Izvor: Kurir, 16.Jan.2021

Košarkaši Partizana poraženi su od Budućnosti (80:72) u 15, kolu regionalne ABA lige, a trener Sašo Filipovski posle osmog poraza nije želeo da priča o šansama za plasman u plej-of.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.