Izvor: RTS, 17.Jan.2021, 10:31

Filipovski: Crtu ćemo podvući na kraju sezone

Trener košarkaša Partizana Saša Filipovski je posle novog poraza u ABA ligi u Podgorici od 80:72 čestitao Budućnosti na trijumfu i dodao da će se crno-beli koncentrisati na naredne mečeve, a crtu podvući na kraju sezone.
"Matematika je matematika, a život je život. Idemo iz meča u meč, to je naša koncentracija. Na kraju sezone će se povući crta šta smo uradili, a do tada iz >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << treninga u trening, iz utakmice u utakmicu", rekao je trener košarkaša Partizana.

Crno-beli posle 15 odigranih utakmica u ABA ligi imaju skor 7-8 i šanse za plasman u plej-of su u domenu teorije.
"Danas je Ivanović bio razigran i pogađao je sve, raspoložen je bio i Dela Vale. Mi smo u napadu imali dobre procente za tri, ali promašili smo dosta šuteva ispod koša. Čestitke Budućnosti, mi se okrećemo narednim mečevima", istakao je Filipovski na konferenciji za medije posle meča.
Crno-beli naredni meč u regionalnoj ligi igraju naredne subote protiv FMP-a na svom terenu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.