Filip Stevanović u Top 60 talenata na svetu: To sam i očekivao!

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2019, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filip Stevanović u Top 60 talenata na svetu: ''To sam i očekivao!''

Mladi fudbaler Partizana Filip Stevanović izjavio je danas da je očekivao da bude na Gardijanovoj listi od 60 najtalentovanijih na svetu.

Mladi fudbaler Partizana Filip Stevanović izjavio je danas da je očekivao da bude na Gardijanovoj listi od 60 najtalentovanijih na svetu.

"Svaki kompliment prija, posebno kada se nadjete na listi 60 talentovanih dečaka po mišljenju jednog renomiranog lista kakav je Gardijan.



>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />



Ipak, ni kada su me pre hvalili, ni sada, nisam leteo. Vrlo sam svestan svih prednosti, lepota, mana i opasnosti koje sa sobom nosi fudbal.







Imam samo 17 godina, moj talenat je jedna stvar, ali da bi o meni i dalje pisali i to kao o nekome ko ima dobar učinak moram da marljivo radim kao do sada.







Iskren da budem, očekivao sam da budem na listi najtalentovanijih mladih fudbalera, što me samo još više motiviše", rekao je Stevanović za sajt kluba.

Stevanović se našao na listi od najtalentovanijih mladih igrača na svetu koju je objavio engleski Gardijan, uz ocenu da je njegova budućnost ekstremno obećavajuća.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.