Fića Stevanović potvrdio, Partizanu stiže novo pojačanje!

Izvor: Sportske.net, 27.Jan.2020, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fića Stevanović potvrdio, Partizanu stiže novo pojačanje!

Čini se da "crno-beli" nemaju šta da izgube.

Juče se pojavila informacija da će Partizan uskoro angažovati talentovanog fudbalera Denisa Stojkovića.

Nekadašnjeg kadetskog reprezentativca Srbije primetili su Savo Milošević i Milan Đuričić koji je i selektirao momka rođenog u Torinu, a u izjavi za Sportski žurnal njegov vršnjak i nekadašnji reprezentativni saigrač Filip Stevanović otkrio je da će Stojković postati član "crno-belih". >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

"Denis je odličan, pre svega - tehničar. Bio je sa nama na nekoliko okupljanja, između ostalog na turniru u Zagrebu. Selektor nam je bio Milan Đuričić. Dobro, tad smo još bili deca, ali... Stojković mi je pustio poruku pre neki dan, interesovao se kako je u Antaliji, međutim, nije mi rekao da će da dođe u Partizan. To sam, ipak, saznao od stručnog štaba na ručku", kazao je biser Partizana.

Denis Stojković ima samo 17 godina, trenutno je član italijanskog trećeligaša Avelina, a prošao je fudbalske škole između ostalih i Torina, Juventusa i Čelsija.

Stručni štab ceni njegove kvalitete, pretpostavlja se da bi došao bez obeštećenja, pa ne bi predstavljao veliki rizik.

Sa druge strane, ako se pokaže u crno-belom dresu, u Humskoj bi mogli i da zarade na njegovom transferu.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.