FUDBALER PARTIZANA ODLUČAN: Bez Kupa se ne vraćam kući!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2020, 15:56

FUDBALER PARTIZANA ODLUČAN: Bez Kupa se ne vraćam kući!

Postavljen jasan cilj.

Fudbaler Partizana Igor Vujačić, govorio je za "Žurnal" o nastavku sezone, vremenu provedenom u karantinu usled korona virusa, ali i o svojim saigračima, pre svega Strahinji Pavloviću i Bojanu Ostojiću koji sa svojih 36 godina komanduje poslednjom linijom crno-belih.

- Poslednji put bio sam Podgorici za vreme zimske pauze. Ostao sam u Srbiji, klub je tako odlučio i to smo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ispoštovali. Prethodna dva meseca proveo sam u stanu i trudio se, koliko-toliko, da treniram i održavam formu u skladu sa merama opreza. Bilo je teško i previše dosadno, ali smo ozbiljno shvatili situaciju, naravno i jedva čekali da se vratimo obavezama u klubu - rekao je Vujačić.

U rodnu Crnu Goru, 25 godišnji štoper ne planira da se vrati bez osvojenog trofeja.

- Svi tako razmišljamo i uradićemo sve što je u našoj moći da osvojimo Kup Srbije. S peharom bih bio i više nego zadovoljan. - dodao je bivši fudbaler Zete.

- Konkurencija je, slažem se, kvalitetna: od letos Ostojić i Pavlović, sad je tu i Vitas... Bez sumnje, odlični momci i fudbaleri, trudim se da radim sve što šef Milošević zahteva od mene i strpljivo čekam šansu. Strahinja je, zaista, dobar dečko i fudbaler, pritom, veliki profesionalac. Ako nastavi sa dosadašnjim radom, biće standardan i u Monaku.Bojan je, takođe, veliki profesionalac i nije čudo što igra tako dobro u 36. godini. Hoću li i ja da toliko dugo? Dok god se budem osećao fizički spremno, igraću fudbal - zaključio je Igor Vujačić u razgovoru za "Žurnal".

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Milica Tasić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.