FK Partizan: Imamo potvrdu, ali smo je zaboravili

Izvor: N1 televizija, 01.Dec.2016, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FK Partizan: Imamo potvrdu, ali smo je zaboravili

Iz FK Partizan stižu uveravanja da u klubu imaju potvrdu o lekarskom pregledu za Dušana Vlahovića sa datumom od 5. novembra, ali da je propust napravio sekretar stručnog štaba Milan Milijaš. U pozadini najviše se krivi bivši trener Ivan Tomić.

- Vlahović ima potvrdu o lekarskom uverenju, datiranu na 5. novembar 2016. godine. Tog dana je u Klinici ’Vita Maksima’ obavio pregled i pečat te zdravstvene ustanove stoji i njegovoj legitimaciji. Problem je nastao, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i Partizan ga ne poriče, što je papir zaboravljen u Beogradu, odnosno, nije se našao u dokumentaciji dostavljenoj na uvid delegatu meča u Novom Sadu. Štaviše, delegat u izveštaju nije stavio bilo kakvu primedbu na ovaj detalj - rekao je za "Mozzart sport" Vladimir Vuletić.

U tom slučaju onda nije sporna ni utakmica sa Napretkom, jer je pregled izvršen pred sporan meč.

- Ona potvrda koja je protiv Vojvodine zaboravljena data je na uvid delegatu susreta sa Napretkom, tako da nema ništa sporno. Pogotovo ne dramskih najava o eventualnom oduzimanju bodova. Ponavljam, problem postoji, on je unutarklupski, međutim, ni na koji način nije povod za prekršajni ili disciplinski postupak u režiji organa FSS.

Iako je problem navodno napravio Milijaš, Vuletić kaže da je u osnovi glavni problem napravio bivši trener Ivan Tomić.

- Tadašnji stručni štab je insistirao da se 10. juna, na početku priprema, izvrše lekarski pregledi svih igrača. Dakle, mesec i četiri dana pre naše prve utakmice u sezoni protiv Zaglebja. Umesto da je to učinjeno neposredno pred duel sa Poljacima. To nas je dovelo u novu neprijatnost da 10. decembra svim fudbalerima ističe pomenuto lekarsko uverenje, pa na još jedan pregled moraju samo da bi odigrali poslednje kolo jesenjeg dela prvenstva. Onda u februaru, pre početak prolećne sezone, opet isto. A u knjižici igrača ima mesta samo za dva pečata.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.