Dve nedelje kasnije: Partizan potvrdio NOVOG Amerikanca

Izvor: Mondo, 23.Jul.2019, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve nedelje kasnije: Partizan potvrdio NOVOG Amerikanca

Dugo se čekala potvrda transfera koji je najavljen još 9. jula dolaskom Rašona Tomasa. Sada je i zvanično, mada detalji ugovora nisu objavljeni.

View this post on Instagram

I @willmo42 je crno-beli! Američki centar, visok 203 centimetra, stigao je u redove Partizana NIS iz Trsta. #KKPartizan #ABALiga #7DAYSEuroCup

A post shared by KK Partizan NIS Beograd (@partizanbc) on Jul 23, 2019 at 1:41am PDT

Dok su se pojačanja ređala u >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Humskoj, na jednu potvrdu čekalo se neobično dugo.

Tačno dve nedelje od kada se Beogradom proširila informacija da će, pored Rašona Tomasa, i Vilijam Mozli doći iz italijanskog palakanestra, ova vest potvrđena je na sajtu crno-belih.

Veče pre toga klub iz Humske objavio je da će letonski reprezentativac Žanis Pejners nastupati za ekipu trenera Andree Trinkjerija, a ovog utorka stigla je i informacija da je 30-godišnji centar izuzetnih atletskih sposobnosti postao igrač najtrofejnijeg srpskog kluba.



Izvor: YouTube

Pod kojim uslovima i koliko dugo? Nije saopšteno.

Ali, jeste navedeno da je "novi košarkaš Partizana u junu napunio 30 godina, a tokom čitave seniorske karijere, branio je boje italijanskih timova. Nakon što je diplomirao na Nortvestern Stejt Univerzitetu, Mozli je potpisao ugovor sa Fortitudom iz Bolonje, da bi potom igrao i za Ferentino, Rekanati, Latinu, Legnano i na kraju Trst", stoji na sajtu crno-belih uz podsećanje da je "tokom koledž karijere, Vilijam Mozli je u sezoni 2010/11 bio najbolji bloker NCAA, sa 156 blokada na 32 utakmice".
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.