Dva dana posle poraza od Partizana, OK Niš igra u Kraljevu

Izvor: JužneVesti.com, 12.Dec.2019, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva dana posle poraza od Partizana, OK Niš igra u Kraljevu

U 11. kolu Superlige odbojkaši Niša igraće u Kraljevu protiv Ribnice, prošlogodišnjeg saborca iz Prve lige, a taj meč je na programu u petak, 13. decembra, samo dva dana nakon poraza Nišlija od Partizana u "Čairu".

Niški odbojkaši nemaju vremena za odmor i opuštanje jer ih 48 sati nakon završenog meča u Nišu čeka duel u Kraljevu protiv ekipe koja ima tri pobede i sedam poraza.

Nišlije imaju >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << suprotan skor, 7 pobeda i 3 poraza i sa 20 bodova nalaze se na trećem mestu, a imaju samo dva boda manje od vodeće Vojvodine.

U prvom delu sezone Odbojkaški klub Niš je na svom terenu pobedio Ribnicu sa 3:0.

Meč 11. kola Superlige je u petak, 13. decembra od 19 sati u Hali sportova u Kraljevu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

(SPORT) Stonoteniske tabele

Izvor: Pančevac-online.com, 12.Dec.2019

Odigrano je osmo kolo u svim stonoteniskim ligama gde nastupaju naši klubovi. Poznati su i plasmani...Stonoteniseri Uniree su u Super ligi Srbije na osmom mestu sa 10 osvojenih bodova, uz dve pobede i šest poraza...Stonoteniserke Uniree su u Super ligi Srbije na sedmom mestu sa 11 bodova, uz tri pobede...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.