Država će uzeti ono najvrednije što Partizan ima

Izvor: B92, 25.Feb.2024, 12:21

"Država će uzeti ono najvrednije što Partizan ima"

Ostoja Mijailović je u jutarnjem programu Prve televizije govorio kao predsednik KK Partizan, ali na samom kraju i kao prvi čovek JSD Partizan.

Tom prilikom istakao je zabrinutost jer Fudbalski klub Partizan ima dugovanje od preko 20 miliona evra na ime poreza, a da je zbog toga pod hipoteku stavljen stadion u Humskoj ulici.

Zbog toga bi, ističe Mijailović, država mogla da preuzme vlasništvo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nad "najvrednije imovine koju Partizan ima".

"Mnogo teža situacija u Partizanu od poreza u KK je u JSD, odnosno, FK. Milorad Vučelić je stavio hipoteku na ime poreza 11,7 miliona zbog dugova u FK Partizan. Predsednik je prošle godine izneo podatak da FK Partizan duguje više od 20 miliona evra. Država je, kao što vidimo, krenula da naplaćuje porez. Šta ćemo da radimo kada dođe na red FKP, a stadion je pod hipotekom? Dakle, država će moći da preuzme stadion pod svoju kontrolu", izjavio je Mijailović i zaključio:

"Kao predsednik JSD jako sam zabrinut za FKP i stadion Partizana. Ostaćemo bez najvrednije imovine koju Partizan ima".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mijailović: Zabrinut sam, stadion Partizana je pod hipotekom zbog duga za porez

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Feb.2024

Mnogo teža situacija u Partizanu od poreza u košarkaškom klubu je situacija sa fudbalskim klubom. Kao predsednik JSD jako sam zabrinut za stadion Partizana jer postoji mogućnost da ostanemo bez najvrednije imovine koju imamo, izjavio je predsednik KK i prvi čovek JSD Partizan Ostoja Mijailović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.