Dogovorili se Tumbaković i Stojić: Kojić i Luka u Partizanu

Izvor: NaDlanu.com, 01.Feb.2013, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dogovorili se Tumbaković i Stojić: Kojić i Luka u Partizanu

Dosadašnji fudbaleri beogradskog Rada Nemanja Kojić i Predrag Luka od danas su novi članovi Partizana, potvrđeno je iz redova šampiona Srbije.

Dvojica talentovanih napadača tokom vikenda pridružiće se ekipi Partizana, koja se u turskom Beleku priprema za nastavak sezone. Kojić (22) i Luka (24) predstavljaće značajno pojačanje za tim Vladimira Vermezovića, koji trenutno od klasičnih napadača računa samo na Marka Šćepovića i Aleksandra Mitrovića, uz ofanzivnog igrača sredine terena Lazara Markovića. Partizan je danas u petoj kontrolnoj utakmici igrao u Beleku protiv austrijske Admire nerešeno 1:1.(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Kojić i Luka ipak u Partizanu!

Izvor: Kurir, 02.Feb.2013, 07:56

Dosadašnji fudbaleri Rada, posle natezanja, napokon prešli u redove srpskog šampiona..Veleobrt!..Sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković i prvi čovek Rada Ranko Stojić dogovorili su se da Predrag Luka i Nemanja Kojić pređu u redove crno-belih. Njih dvojica će u toku današnjeg dana potpisati...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.