Dobija funkciju: Lončar se vraća u Partizan

Izvor: N1 televizija, 21.Mar.2018, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobija funkciju: Lončar se vraća u Partizan

Košarkaški klub Partizan uskoro će dobiti sportskog direktora Nikolu Lončara piše Sportski žurnal.

Pregovori sa nekadašnjim igračem crno-belih su uspešno okončani, a Lončar će na funkciji zameniti sportskog direktora Dragana Todorića koji je prekomandovan na mesto savetnika predsednika kluba Ostoje Mijailovića.

Lončar je po završetku igračke karijere počeo da se bavi komentatorskim >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << poslom na jednoj televiziji u Španiji.

On u dva navrata nastupao za Partizan, od 1989. do 1995. godine, a onda je odigrao još pola sezone 2005/06. U međuvremenu je igrao za Real Madrid, Vareze, PSŽ, Makabi, Huventud, Montekatini, Breogan, Estudijantes i Armani.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.