Đukić u Podgorici: Partizan se ne brani! Igramo kao da je 0:0

Izvor: MozzartSport.com, 17.Jul.2017, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić u Podgorici: Partizan se ne brani! Igramo kao da je 0:0

"Idemo na pobedu, da pokažemo da smo ozbiljna ekipa. Videli smo i u Beogradu da imamo teškog protivnika. Moramo da vodimo igru od prvog minuta“, poručio je trener crno-belih

Fudbalere Partizana u utorak uveče u Podgorici očekuje revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Budućnosti, a trener crno-belih Miroslav Đukić najavio je ofanzivu iako njegov tim ima dva gola prednosti iz prvog duela.

"Ne dolazimo da se branimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << igraćemo kao da je u Beogradu bilo 0:0. Očekuje nas težak meč i toga smo svi svesni. Svesni smo da je pred nama napornih 90 minuta, ali i koliko nam znači prolaz u naredno kolo, tako da ćemo dati sve da to i ostvarimo", izjavio je Đukić na konferenciji za novinare u Podgorici.

Utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, protiv Budućnosti u Podgorici igra se u utorak od 20.45.

"Ne možemo da branimo rezultat i da mislimo da je nešto rešeno, to bilo pogubno po nas. Idemo na pobedu, da pokažemo da smo ozbiljna ekipa. Videli smo i u Beogradu da imamo teškog protivnika. Moramo da vodimo igru od prvog minuta“, jasan je bio šef struke crno-belih.

Vezista crno-belih i reprezentativac Crne Gore Nebojša Kosović rekao je je da mu je žao što na stadionu Pod Goricom neće biti više navijača Partizana.

“Oni su naš 12. igrač. Budućnost će probati da nas napadne, igraće ofanzivno, ali mi ne želimo da dozvolimo da rival dobije bilo kakav poklon, situaciju u kojoj može da nas ugrozi. Da bi to ostvarili moramo da delujemo svih 90 minuta kao kompaktna ekipa”, zaključio je Kosović.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ĐUKIĆ U PODGORICI: Mi smo Partizan, ne smemo da branimo rezultat

Izvor: Kurir, 17.Jul.2017

Trener Partizana Miroslav Đukić najavio je da će njegov tim u Podgorici igrati kao da je u Beogradu bilo 0:0.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.