Đorđe Ivanović pokrenuo Partizan i odložio predaju titule!

Izvor: Sportske.net, 26.Apr.2018, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđe Ivanović pokrenuo Partizan i odložio predaju titule!

Partizan pobedio Radnički, konačno proradio i Đorđe Ivanović.

Fudbaleri Partizana pobedili su na svom stadionu ekipu Radničkog rezultatom 3:1 (2:1) u 34. kolu Superlige Srbije.

Heroj u pobedi Partizana bio je Đorđe Ivanović, strelac prva dva gola i asistent kod trećeg pogotka za Zorana Tošića. Prethodno je Radnički poveo preko Pavkova.

Radnički je bolje otvorio meč, pošto je već u 13. minutu Pavkov pogodio mrežu za 0:1. Prvo je Babić >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odlično šutirao sa 18 metara, ali se Jovičić istakao fenomenalnom odbranom i odbijanjem lopte u korner.

Posle udarca iz ugla, Stojanović je glavom vratio, a Pavkov usamljen sa pet metara pogodio za 0:1.

Ipak, Partizan je ubrzo uzvratio, pošto je konačno proradio Đorđe Ivanović. U 16. minutu Đorđe Pantić je spojio Ivanovića sa golom, ovaj je prvi put neprecizan, ali odbijenu loptu smešta u drugi ugao za 1:1.

Nakon toga, crno-beli su preuzeli inicijativu, bili opasniji u napadu, ali su prave šanse izostale, i dalje je Ivanović bio najopasniji.

Na drugoj strani, Nišlije su imale još jedan pokušaj preko Mićića, ali se istakao Jovičić drugom odličnom intervencijom.

U drugom delu igre, u 57. minutu sve je bilo rešeno, pošto je Ivanović lepo prošao po levom boku, i vratio povratnu za Tošića, koji to ne promašuje - 3:1.

Miroslav Đukić je potom odlučio da napravi promene, prvo je Saša Ilić zamenio Ožegovića, a uskoro i Janković Tošića, pa je Partizan šansu čekao iz kontri i dočekao.

U 80. minutu Ivanović je imao lepu priliku da postigne het-trik, izašao je sam na golmana Šaranova, ali je golman Radničkog pročitao njegovu nameru i sprečio ga u pokušaju driblinga.

Radnički je u drugom delu igre imao jednu stopostotnu šansu, Babić je obišao golmana Jovičića, ali je iskosa sa desne strane pogodio stativu.

U finišu utakmice, Đukić je odlučio da iz igre izvadi igrača utakmice, Jovanović je zamenio Ivanovića, koji je ispraćen aplauzom oko 2.500 prisutnih navijača.

Crno-beli su osvojili tri važna boda, ali Zvezda i dalje ima velikih devet više i u slučaju pobede u Kruševcu u narednom kolu i zvanično će postati šampion.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivanović vodio Partizan do pobede protiv Radničkog

Izvor: Beta, 26.Apr.2018

Fudbaleri Partizana pobedili su danas na svom terenu niški Radnički sa 3:1 u utakmici 33. kola Super lige Srbije.  Dva gola za Partizan postigao je Djordje Ivanović, u 16. i 45. minutu, a u strelce se upisao i Zoran Tošić u 57. minuta. Jedini pogodak za Radnički postigao je Milan Pavkov u 13....

Nastavak na Beta...

Novo priznanje za Salaha!

Izvor: Sportske.net, 27.Apr.2018, 15:09

Mo Salah, OPET!..Novo priznanje za Salaha nakon perfektne utakmice u utorak uveče na Enfildu...Igrač nedelje u Ligi šampiona je Mo Salah, a kako i ne bi bio nakon onakve igre, potpuno zasluženo...Otvorio je bombardovanje Rominog gola u 36. minutu, nastavio u nadoknadi prvog poluvremena, a onda je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.