ĐUROVIĆ ŠOKIRAO SVE IZJAVOM: Nažalost, Partizan će pobediti (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 08:24

ĐUROVIĆ ŠOKIRAO SVE IZJAVOM: Nažalost, Partizan će pobediti (VIDEO)

Govorio je o kazni za crno-bele.

Bivši košarkaški trener Vlada Đurović bio je gost u emisiji "Oko" na RTS-u, gde je komentarisao evroligaške kazne za igrače Real Madrida i Partizana.

- Mislim da je trebalo i Ljulj i Musa da budu kažnjeni. Mislio sam da će Jabusele bar godinu dana biti kažnjen. Kao prvo, što nije napao Lesora, koji bi mogao da mu pruži otpor, već je napao igrača od kojeg je 30 kilograma mišića teži? On je najjači na terenu, bez >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dileme. Kako je bacio Egzuma, mogao je da mu slomi i lobanju, nos, kičmu, kukove... - rekao je Đurović, pa potom izrazio žal što se ne priča o igri crno-belih.

- Ne smemo da zaboravimo jedno uz priču da je ovo bio skandal, da to ne treba košarci i tako dalje. Verujte mi, o ovome će da se priča. Ne valja što se ne priča o trenerskoj klinici Obradovića. Ovo je najbolja košarka Partizana od kada ja pratim košarku. I za vreme Duška Vujoševića i u Istanbulu 1992. kad je osvojena evropska titula, nije tako odigrana. Zrela, vodiš protiv Reala u njegovoj hali od prvog do zadnjeg sekunda, tako složena, više igrača je dalo doprinos, fantastično.

Smatra trener da je Panter morao da se suzdrži...

- Kevin Panter je as, njega udaraju, dobio je mnogo ovakvih udaraca, morao je da se uzdrži. Vodimo 15 razlike, ponizili smo Real, imamo dva slobodna bacanja, Sreten Radović je svirao nesportski faul, imamo loptu sa strane, može da bude 20 razlike. Da je taj faul bio na Egzumu ili Avramoviću, mislim da ne bi tako reagovali. Nažalost, Panter koji u poslednje vreme igra sjajno i koji je odlučio prošlu utakmicu fantastičnim košem, u zadnjoj sekundi, uz odraz od skoro metar, skokom unazad... Što da to upropastiš sve? Sad računam da je bolje za Partizan da izgubi prvu utakmicu.

Đurović je mišljenja da je bolje da Partizan izgubi, jer bi u slučaju pobede u trećem meču crno-beli bili na fajnal-foru bez svog kapitena.

- Ne možeš da igraš da izgubiš i nećeš da izgubiš, jer je to najgore. Niko neće hteti da izgubi, ni publika neće hteti. Tu su Smajli i Ledej da kontrolišu skok, a ovi drugi koji budu igrali... Biće to tako nahajcanio, samo se plašim upaljača ili flaše vode, da ne suspenduju Arenu. Kad se pojave na terenu, ništa se neće čuti. Jabuseleu je bolje što nije došao, spasao se, ne znam kako bi ostao živ. Partizan će dakle dobiti, ali bolje da izgubi. Partizan ide u Kaunas sigurno - rekao je Đurović i veoma iznenadio prisutne u studiju.

- To što su utrčali igrači Partizana pokazuje hemiju, drugarstvo, to je dobra strana skandala. Brane druga, imaju drugarstvo koje nije normalno. Samo da igraju sa Panterom sa Barselonom i nema šanse da izgube. Pogotovo zato što će sa Barselonom da dođe 25 navijača, a sa Partizanom jedno 2-3 hiljade. I to je to - završio je Đurović.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.