ĐURĐEVIĆEVO BRDO! Neverovatni napadač Partizana sam razneo Čukarički (VIDEO) (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 11.Dec.2016, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐURĐEVIĆEVO BRDO! Neverovatni napadač Partizana sam razneo Čukarički (VIDEO) (FOTO)

Grobari se klanjanju Urošu Đurđeviću! Napadač Partizana je bukvalno sam poravnao Banovo brdo, koje bi posle ove utakmice moglo u šali da se zove Đurđevićeveo brod (pošto Jagodina ima Đurđevo). Crno-beli su slavili sa 3:1 protiv Čukaričkog, a za to je najzaslužniji napadač koji je došao ovog leta, koji je postigao het-trik.

Čukarički - Partizan 1:3

(Ožegović 35 pen - Đurđević 1, Đurđević 51, Đurđević 63)

Stadion: FK Čukarički >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Sudija: M. Mažić

Čukarički: Petrić, Bulatović, Mašović, Pjasentin, Živković, Lagator, Srnić, Regan, Kajević, Jevtić, Ožegović

Partizan: Kljajić - Vulićević, Milenković, Ostojić, Miletić - Leonardo, Everton, Jevtović, Janković - Đurđević, Božinov

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

Samo što je meč počeo, već je bilo 1:0 na semaforu. Zvanično, posle 11 sekundi Đurđević je matirao Petrića i tako oborio rekord Super lige kao strelac najbržeg gola u istoriji.

Jevtović je sa centra poslao loptu ka Vulićeviću, koji je sa centra poslao loptu u prostor ka Đurđeviću, koji je izašao sam pred golmana Čukaričkog i matirao ga.



Usledio je buran period do 35. minuta, kada je Čukarički imao nekoliko šansi, a najbolju Aleksandar Jevtić, koji je propustio priliku da bolje šutira iz jedne izgledne pozicije ugrozi Kljajića. Nastavila je Čuka da napada, a u 35. minutu je došla i do izjednačenja sa bele tačke, nakon što je Milorad Mažić dosudio diskutabilan penal za domaćina, posle kontakta Miletića i Ožegovića.

Ožegović je i preuzeo odgovornost i pogodio sa penala za izjednačenje.





Posle toga su viđene ružne scene, Kada su sa tribina navijači Partizana vređali najboljeg srpskog arbitra, a došlo je i do tenzija na terenu i jednog koškanja, koje je pretilo da preraste u tuču. Ipak, Mažić je žutim kartonima smirio najratobornije i poluvreme je privedeno kraju.

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

Crno-beli su i u nastavku ušli mnogo agresivnije i već posle 6 minuta nastavka poveli su sa 2:1. Božinov je sjanom loptom izbacio Đurđevića u prostor samog pred gol Čukaričkog, a njemu nije bilo teško da lobuje istrčalog Petrića za 2:1.



Čukarički je posle primljenog gola brzo imao priliku za izjednačenje, ali je Ožegović slabo reagovao u povoljnoj prilic, te je ubrzo stigla i konačna kazna.

Ponovo je na scenu stupio Đurđević. Majstorskim golom posle bombe sa oko 25 metara pogodio je rašlje gola Čukaričkog i tako upotpunio savršen meč za sebe, a Partizanu doneo pobedu i konačan rezultat od 3:1.



Partizan sada ima 45 bodova, šest manje od lidera prvenstva i jesenjeg prvaka, Crvenu zvezdu, koja je to obezbedila kolo pre kraja. Poslednju utakmicu jesenjeg dela prvenstva, Partizan igra protiv Spartaka iz Subotice na svom terenu.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan bez Balažica, na klupi dvojica omladinaca! (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 11.Dec.2016

Derbi susret 20. kola domaćeg fudbalskog šampionata igra se na Banovom Brdu gde će vicešampion Srbije pokušati da savlada Čukarički i zadrži korak za vodećom Crvenom zvezdom...Poslednja utakmica 20. kola Superlige Srbije igra se danas na Banovom Brdu gde će snage odmeriti ekipe Čukaričkog...

Nastavak na Sportske.net...

ĐURĐEVIĆ OSVOJIO BANOVO BRDO: Napadač Partizana sa 3 gola razbio Čukarički i ušao u istoriju

Izvor: Kurir, 11.Dec.2016

...Uz činjenicu da je tri puta zatresao mrežu tima sa banovog brda, Đurđević je postao i strelac najbržeg gola u Srbiji, pošto je golmana Čukaričkog Nikolu Petrića prvi put savladao u desetom sekundu meča..Partizan je sada drugoplasirani tim prvenstva sa 45 bodova šest manje od vodeće Crvene...

Nastavak na Kurir...

Het-trik Đurđevića, Partizan nastavio seriju

Izvor: B92, 11.Dec.2016

Fudbaleri Partizana gostuju gradskom rivalu Čukaričkom, u poslednjem meču 20. kola Superlige Srbije. Rezulta: Čukarički – Partizan 1:2...Crno-beli su u seriji od 15 utakmica bez poraza u svim takmičenjima, a od poslednjih 13 prvenstvenih dobili su 11 puta uz dva remija...Ekipa Marka Nikolića...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.