ĐORĐEVIĆ VIDEO MILOSAVLJEVIĆA: Selektor Srbije gledao Partizan u Evrokupu

Izvor: Kurir, 11.Dec.2014, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐORĐEVIĆ VIDEO MILOSAVLJEVIĆA: Selektor Srbije gledao Partizan u Evrokupu

Đorđević je pratio sjajnu igru kapitena Partizana Milosavljevića koji je posle duže povrede ponovo na terenu

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević posetio je utakmicu 9. kola grupe E Evrokupa između Partizana i Crvenog oktobra u hali Pionir koju je Partizan dobio rezultatom 84:70.

Đorđević je sa tribina pratio sjajnu igru košarkaša Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i kapitena Dragana Milosavljevića koji je posle duže pauze zbog povrede ponovo na terenu, a jedan je od potencijalnih reprezentativaca za predstojeće Evropsko prvenstvo. Milosavljević je meč završio sa 17 poena i bio je najefikasniji u crno-belom timu.

Košarkaška reprezentacija Srbije će naredne godine učestvovati na Evrobasketu u grupi sa Španijom, Turskom, Italijom, Nemačkom i Islandom.

Grupna faza održaće se od 5. do 11. septembra, završnica će trajati od 12. do 20. septembra u Lilu. Finalisti će obezbediti odlazak na Olimpijske igre, a ekipe plasirane od 3. do 6. mesta kvalifikacioni turnir.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.