ĐORĐEVIĆ PRED PARTIZAN: Imamo plan, ali pita se i protivnik

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2021, 17:22

ĐORĐEVIĆ PRED PARTIZAN: Imamo plan, ali pita se i protivnik

Vojvodina u nedelju od 21 čas dočekuje crno-bele.

Fudbaleri Vojvodine i Partizana pobedama su startovali u kvalifikacijama za Ligu konferencija, a u nedelju od 21 čas odigraće međusobni duel, derbi drugog kola Superlige Srbije. Lale će dočekati crno-bele u Novom Sadu. Trener Novosađana Slavoljub Đorđević najavio je tešku utakmicu protiv kluba iz Humske.

 - Očekuje nas još jedan derbi i još jedna teška utakmica u ovom paklenom rasporedu. Igramo protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ekipe koja je u prvom kolu i sinoć u Evropi pokazala zavidan nivo forme i siguran sam da dolaze puni samopouzdanja. Još jednom želim da čestitam svojim momcima na pobedi nad Panevežisom, nije bilo lako posle Zvezde ići na toliki put i igrati evropsku utakmicu i pobediti - rekao je Đorđević.

Kreću Olimpijske igre u Tokiju, a do koliko medalja može Srbija? U Mozzartu, granica je postavljena na 8,5. Kvota da će Srbija osvojiti manje medalja je 1,70, a da će osvojiti više 2,03. Pogledajte Mozzart kvote za Olimpijske igre.

Trener Vojvodine očekuje da će meč protiv Partizana biti drugačiji od onog u Beogradu u prvom kolu kada su Lale remizirale sa aktuelnim šampionom Crvenom zvezdom.

 - Neće biti lako, jer je Partizan u rangu sa Zvezdom. U prvom kolu su odigrali dobro, sinoć su takođe pokazali da su ozbiljna ekipa. Mi imamo naš plan, ali na utakmicama se pita i protivnik. Mi znamo šta hoćemo, a videćemo u nedelju posle utakmice ko će biti bolji. Partizan igra direktan fudbal, dobri su u tranziciji, agresivni su, drugačiji su od Zvezde. Ja znam način na koji želim da igramo, ali moram da vidim i kako se momci osećaju i kakav tim mogu da izvedem na teren. Odluku o sastavu ću doneti pre utakmice, nadamo se najboljem – zaključio je Đorđević.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ana Semenovič bivša ruska klizačica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.