Izvor: MozzartSport.com, 26.Feb.2021, 14:39

Deseti penal za Partizan ove sezone: Natho ne maši (VIDEO)

Devet pogodaka Izraelca i jedan Umara Sadika

Sve je počelo na premijeri u Kruševcu, nastavilo se na mečevima kvalifikacija za Ligu Evrope, prelilo i na ostale prvenstvene mečeve, a potvrdilo i u Inđiji. U korist Partizana suđen je jubilarni deseti penal ove sezone, na otvaranju 24. prvenstvenog kola u Inđiji.

Crno-beli su u sremskoj ravnici poveli već u sedmom minutu, pogotkom Bibarsa Natha, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << posle faula Koste Aleksića nad Ivanom Obradovićem. Za sudiju Novaka Simovića dileme nije bilo, pokazao je na belu tačku, odakle kapiten reprezentacije Izraela ne greši.

Ovo je bio deveti put od početka takmičarske godine da je pogodio sa 11 metara. Seriju je otvorio protiv Napretka, produžio na meču sa Inđijom u Humskoj, usledili su precizni hici protiv letonskog RFS-a i moldavskog Sfintula na međunarodnoj sceni, iskusni vezista matirao je i golmane Zlatibora, Mačve, lučanske Mladosti i Novog Pazara, sve dok danas nije kapitulirao i Marko Jovičič na stadionu pored pruge.

Na tih devet preciznih hitaca Bibarsa Natha nadovezao se i jedan Umara Sadika, u sedmom kolu kad je Nigerijac overio ubedljiv trijumf nad Radom na povratničkom debiju Aleksandra Stanojevića.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.