Izvor: MozzartSport.com, 17.Jun.2021, 15:12

Denis Stojković napustio Partizan, prvi trening Siniše Saničanina

Ono glavno tek predstoji...

Radno u Zemunelu. Radno na terenu, radno van terena. Partizan uveliko radi na formiranju tima za iduću sezonu, a taj proces podrazumeva i neke odlaske iz kluba. Među prvima se na toj listi našao mladi ofanzivac Denis Stojković (18), koji je prevremeno raskinuo ugovor sa crno-belima.

Nekadašnji član mlađih kategorija Juventusa, Čelsija, ljubljanske Olimpije i još nekih klubova nije se naigrao u Humskoj. Došao je prošlog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << leta kao želja Sava Miloševića, međutim odigrao je svega deset utakmica u svim takmičenjima (181 minut) i upisao jednu asistenciju.

I kod Miloševića i kod njegovog naslednika Aleksandra Stanojevića prednost na levom krilu imali su Asano, Lutovac, Stevanović, čak i Jojić.

Kada su pojačanja u pitanju za sada su crno-beli dres obukli Siniša Saničanin i Danilo Pantić. Doskorašnji štoper Vojvodine danas je odradio prvi trening sa ekipom.

S ova dva imena Partizan svakako nije završio posao na letnjoj pijaci.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STOJKOVIĆ RASKINUO UGOVOR SA PARTIZANOM: Želeo je po svaku cenu da ostane, ali crno-beli imaju drugi plan!

Izvor: HotSport.rs, 17.Jun.2021

Promene u Humskoj. Partizan pred novu sezonu aktivno radi na pojačanjima, ali je vreme i za rastanke. Naime, nakon Slobodana Stanojlovića, klub će napustiti i Denis Stojković, koji nije uspeo da se nametne. Crno-beli su zimus želeli da ga pošalju na pozajmicu, što je mladi fudbaler odbio uz želju...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.