Deko radi kao menadžer i želi saradnju sa Partizanom VIDEO

Izvor: B92, 27.Nov.2018, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deko radi kao menadžer i želi saradnju sa Partizanom VIDEO

Portugalac Deko, nekadašnji fudbaler Porta i Barselone, ovih dana je boravio u Beogradu i bio gost Partizana.

Nekadašnji vezista posetio je stadion u Humskoj, muzej "crno-belih", ali i gledao utakmicu protiv Dinama iz Vranja koja je vicešampionu Srbije pripala sa ubedljivih 6:0.

On je u razgovoru za "Večernje novosti" otkrio da sada radi kao agent i da želi da sarađuje sa Partizanom.

"Imam neke prijatelje u Beogradu, i prvi razlog je da posetim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njih. Sada radim sa fudbalerima, agent sam mnogim igračima, a Partizan je jedan od velikih klubova, koji ima mnogo talenata, ima mnogo fantastičnih igrača. Srbija je inače i fudbalska zemlja i zato sam i ovde. Predsednik Milorad Vučelić i direktor kluba Miloš Vazura, kao i celo rukovodstvo su me ljubazno primili, ovo je prva poseta, verujem ne i poslednja. Nadam se da ćemo raditi nešto zajedno, sada sam tu da bih video kako se ovde radi", rekao je Deko za "Večernje novosti".

Od završetka karijere 2013. u Fluminenseu, Deko nije usko vezan za teren, ali je normalno ostao u fudbalu.

"Stvorio sam kompaniju u kojoj su igrači i njihovi agenti. Tu su igrači iz Brazila, Portugala, ima mladih igrača, ima velikih koji igraju po Evropi. Vratio sam se u Portugal s porodicom pre dve i po godine, a imam i kuću u Brazilu i puno putujem, pokušavajući da budem u fudbalu na drugačiji način", dodao je Deko.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.