Dek otkrio šta je potrebno da se pobedi Partizan

Izvor: B92, 27.Apr.2023, 08:51

Dek otkrio šta je potrebno da se pobedi Partizan

Košarkaš Real Madrida Gabrijel Dek zna šta njegova ekipa mora da promeni ukoliko želi da slavi protiv Partizana u drugom meču plej-of serije.

Crno-beli su u prvom meču u Madridu pobedili zahvaljujući trojci Kevina Pantera na isteku regularnog dela utakmice, te Argentinac smatra da je fokus na utakmicu do kraja jedan od ključeva pobede.

"Moramo da budemo skoncentrisani do kraja. Prva utakmica je mogla da prevagne na bilo koju stranu i odlučena je u poslednjem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << napadu. Moramo da razmišljamo o pozitivnim stvarima koje smo uradili, da ispravimo greške i da zaboravimo na meč od pre dva dana. Ne smemo da očajavamo već je potrebna mirnoća", rekao je Dek.

Pozvao je navijače madridskog tima da podrže svoj tim.

"Nadamo se novoj podršci navijača. Bili su tu i prošli put, nadamo im se opet. Partizan će biti agresivniji, pobeda im je dala samopouzdanje, ali mi moramo da odgovorimo. Ovakve utakmice su finalne za sve", zaključio je Dek.

Drugi meč serije igra se u četvrtak u Madridu od 20 časova i 45 minuta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.