Da li ovo znači da će Bleki ipak ostati u Partizanu? (foto)

Izvor: Sportske.net, 31.Jan.2017, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li ovo znači da će ''Bleki'' ipak ostati u Partizanu? (foto)

Odbrojavamo poslednje sate zimskog prelaznog roka na zapadu Evrope, a neizvesnost oko transfera Nikole Milenkovića iz Partizana u Anderleht i dalje traje. Ipak, da li je posle najnovijih vesti iz Belgije sada nešto jasnije?

Čitavog dana navijači Partizana strepe da li će crno-beli danas ostati bez svog stuba odbrane za koga nisu pronašli adekvatnu zamenu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Mediji ''bruje'' o ponudi Anderlehta, i to primamljivoj, u iznou od 4 miliona evra, ali prema nezvaničnim informacijama, sve zavisi od toga da li će aktuelni štoper belgijskog velikana, Senegalac Kara Mbođ realizovati transfer na Ostrvo.

Naime, za njegove usluge su ozbiljno interesovanje pokazali Kristal Palas (10 miliona funti) i Lester, koji je ponudio sedam, ali najnovije informacije govore da je Anderleht odbio i jedne i druge!

U prilog ovome i ono što je Mbođ večeras objavio na svom profilu na Tviteru. Iako je poslednjih dana bio izložen i rasističkim uvredama zbog najave transfera u Englesku, on je naglasio da ne želi sukob sa Anderlehtom, uprkos tome što mu je verovatno propala prilika da zaigra u Premijer ligi.

On je, između ostalog, poručio da voli klub i navijače, da je uvek davao 300% mogućnosti u svakoj utakmici, a svojim fanovima je poručio da ''ne veruju svemu što novine pišu''.

Ipak, još ima vremena za preokrete, i kada je on u pitanju, ali i posledično, po pitanju transfera Nikole Milenkovića.

. pic.twitter.com/7kHefX113s

— Kara Mbodji (@KaraMbodji) January 31, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.