DVE DOBRE VESTI ZA NAVIJAČE PARTIZANA: Obe je otkrio Lovernj

Izvor: HotSport.rs, 02.Sep.2014, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DVE DOBRE VESTI ZA NAVIJAČE PARTIZANA: Obe je otkrio Lovernj

Francuski reprezentativac Žofri Lovernj nikada nije krio koliko voli Partizan u kojem je proveo gotovo dve sezone, a novi gest koji je napravio oduševiće navijače crno-belih još više.
FOTO: STARSPORT

Na pitanje novinara Novosti da li je dobio sav novac koji mu prema ugovoru pripada od kluba iz Humske krilni centar je odgovorio:
- Dali su mi onoliko koliko sam hteo. Nisam želeo da uzmem sve. Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je uradio sve za mene.n Zahvaljujući njemu, sada imam veliki ugovor u Himkiju, koji nikada ne bih dobio da nije bilo crno-belih. Imam toliko lepih uspomena, budite sigurni da nikada neću tražiti novac od Partizana. Dobio sam to što sam dobio. Meni je dovoljno, kazao je Lovernj.
Francuz je otkrio još jednu dobru vest za navijače Partizana. Prema njegovim saznanjima srpski šampion je već sve dogovorio oko dovođenja slovenačkog reprezentativca Ede Murića. Međutim, problem oko tog transfera trenutno predstavlja blokada FIBA zbog neisplaćenih dugovanja Jaki Klobučaru, ali kada ona bude ukinuta novi Slovenac će obući dres Partizana.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

VUJOŠEVIĆEVO NOVO OTKROVENJE: Partizan potpisao Janisa Kuzeloglua (VIDEO)





Ti Mek se vraća iz penzije u NBA?





Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan potpisuje reprezentativca Grčke, Lovernj otkrio ko je sledeće pojačanje

Izvor: MozzartSport.com, 02.Sep.2014

Partizan bi u sredu trebalo da predstavi drugo pojačanje za narednu sezonu! Posle Andreje Milutinovića crno-beli dres obući će mladi grčki reprezentativac Janis Kuzeloglu (19), pišu Večernje novosti...Talentovani krilni košarkaš proveo je dve nedelje na probi u redovima srpskog šampiona i očigledno...

Nastavak na MozzartSport.com...

Partizan gubi štopera bez nadoknade?

Izvor: HotSport.rs, 03.Sep.2014, 11:25

Fudbalski klub Partizan nije uspeo da proda zamenika kapitena, pošto je, uprkos svim spekulacijama, Vojislav Stanković i dalje igrač crno-belih.. FOTO: STARSPORT.. Tokom prethodnih nedelja Stanković je bio seljen iz Partizana. U opticaju su se najčešće spominjala dva kluba: rimski Lacio i Palermo....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.