DUKI NIJE ZABORAVLJEN: O zastavi navijača Partizana priča cela Srbija! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2018, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DUKI NIJE ZABORAVLJEN: O zastavi navijača Partizana priča cela Srbija! (FOTO)

Crno-beli vode na poluvremenu protiv Zmajeva.

Fudbaleri Partizana vode na poluvremenu meča 11. kola protiv Voždovca, golovima Nemanje R. Miletića i Gorana Zakarića. Na tribinama stadiona u Humskoj prisutno je nekoliko hiljada navijača, a jedan transparent izazvao je posebnu pažnju.

GROBARI NISU DUGO ČEKALI: Poluvreme nije završeno, a već dva gola u mreži Voždovca (VIDEO)

KOŠARKAŠKI SVET U ŠOKU! Premunio proslavljeni reprezentativac! (FOTO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
SUPERLIGA: Partizan čeka Zmajeve, Mirković BEZ kalkulisanja (SASTAVI)

Naime, crno-beli igraju prvu utakmicu u Humskoj, posle smrti četvorogodišnjeg Dušana Todorovića, mališana koji je ujedinio celu Srbiju.

I upravo na njoj Nemanja R. Miletić, igrač koga je mali Duki obožavao, ponovo je zatresao mrežu, kao i na "Čairu" kada je natpisom na majici odao počast ovom dečaku.

I ovog puta mogao se videti transparent namenjen Dušanu Todoroviću i čuvena izjava kojom je osvojio srca svih navijača Partizana:

- Neću Mesija, hoću mog Nemanju - stajalo je na zastavi okačenoj na stadionu u Humskoj, na kojoj je bilo ispisano i ime malog Dukija.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.