DOLAZI U TOKU NEDELJE: Partizanu stiže pojačanje iz Amerike (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 20:55

DOLAZI U TOKU NEDELJE: Partizanu stiže pojačanje iz Amerike (VIDEO)

Ostavio dobar utisak na Floridi.

Talentovani Savo Drezgić. doputovaće u toku nedelje u Beograd, a nakon toga braniće boje Partizana na Next Generation turniru.

Crno-beli će na juniorskom kvalifikacionom turniru Evrolige odmeriti snage sa Megom, Barselonom i Hapoelom iz Tel Aviva. Prvu utakmica je na programu 1. marta, a tada će Partizan odmeriti snage sa Megom.

U drugoj kvalifikacionoj grupi igraće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Crvena zvezda, Nex Generation tim i Makabi iz Tel Aviva.

Podsećanja radi, Drezgić je krajem decembra napustio Partizan i potpisao za Akademiju na Floridi gde je ostavio više nego dobar utisak.

Pomenuti košarkaš je za Partizan debitovao na Kupu Radivoja Koraća 2023. godine, a u aktuelnoj sezoni, pre nego što se otisnuo "preko bare" odigrao je tri utakmice i prosečno postizao 2,7 poena po meču.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Evroliga,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VELIKO POJAČANJE ZA PARTIZAN: Crno-beli se neočekivano pojačali iz SAD-a! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 20.Feb.2024, 09:18

Podsećanja radi, Drezgić je krajem decembra napustio Partizan Mladi košarkaš Savo Drezgić. doputovaće u toku nedelje u Beograd, a nakon toga braniće boje Partizana na Next Generation turniru. Crno-beli će na juniorskom kvalifikacionom turniru Evrolige odmeriti snage sa Megom, Barselonom i Hapoelom...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.