DIVNA SLIKA POSLATA U SVET: Partizan se ZAHVALIO mališanima na PODRŠCI protiv AZ Alkmara

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2019, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIVNA SLIKA POSLATA U SVET: Partizan se ZAHVALIO mališanima na PODRŠCI protiv AZ Alkmara

Nažalost crno-beli nisu uspeli da pobede.

Predivne slike stadiona Partizana obišle su ceo svet. Preko 20.000 devojčica i dečaka bodrilo je crno-bele na utakmici sa AZ Alkmarom.

Oglasio se i Partizan, koji je objavio saopštenje, u kojem se zahvaljuju deci pristigloj sa svih strana Srbije i iz Republike Srpske, na sjajnoj podršci tokom svih 90 minuta.

"Draga deco, učitelji, treneri,

Sa ponosom možemo reći da smo na sinoćnoj utakmici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << grupne faze UEL između ekipa FK Partizan - FK AZ Alkmar poslali najlepšu sliku u svet!

Sa tri tribine stadiona u Humskoj 1 u tv prenosu koji je pratila ne samo čitava Srbija, region, već i Evropa desetine hiljada mališana zdušno je klicalo voljenom timu prenoseći poruku ljubavi, mira, zajedništva, sportske tolerancije i fer pleja!

FK Partizan je uz vašu pomoć, fudbalskih škola iz Srbije, Republike Srpske, ali i osnovih škola iz Beograda još jednom pokazao da je veliki klub koji ovakav događaj može da organizuje bez ijednog incidenta!

Oduševljenje vašim dolaskom pokazale su i novinarske ekipe na stadionu, zaposleni u FK Partizan, ali i čitava fudbalska nacija koja je u milionskom broju pratila prenos putem tv ekrana!

Sa željom da ovakva slika sa stadiona postane praksa, a ne izuzetak, sa velikom zahvalnošću" piše u saopštenju Partizana.

Pogledajte slike sa meča Partizan - AZ Alkmar
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.