DELIJE MOGU, A GROBARI ZABRANJENI: TSC izazvao revolt navijača Partizana (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 12:37

DELIJE MOGU, A GROBARI ZABRANJENI: TSC izazvao revolt navijača Partizana (FOTO)

Neverovatna odluka.

FK TSC u subotu od 16 časova dočekuje Crvenu zvezdu u 23. kolu Mozzart bet Superlige, a tim iz Bačke Topole uradio je retko viđenu stvar pred ovaj susret.

Oni su prvo objavili da je zabranjeno nošenje rekvizita Crvene zvezde na istočnoj i južnoj tribini, da bi potom to demantovali.

- Poštovani navijači!

- Danas smo greškom najavili da na utakmici 23. kola Superlige Srbije TSC- Crvena zvezda navijači na istočnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tribini ne mogu da nose obeležja i rekvizite Crvene zvezde. Zabrana se odnosi samo na južnu tribinu, gde se nalaze navijači TSC-a.

Izvinjavamo se zbog nesporazuma! 
- stoji u objavi.

No, TSC tako nešto nije uradio pred meč sa Partizanom u prvom kolu Superlige.

Tada, objava o tome da su rekviziti Partizana zabranjeni na istočnoj tribini nije obrisana niti je demantovana.

Zanimljivo, pošto nije jasan razlog ovakve odluke čelnika kluba. Crvena zvezda i Partizan su dva najveća srpska kluba i lepo je što TSC želi da na "svojim" tribinama ima svoje navijače, čuvajući lokal patriotizam, ali pitanje je zašto su crveno-bele boje rado viđene na istoku stadiona u Bačkoj Topoli, a crno-beli su "zabranjeni".

Ova odluka TSC-a naišla je na osudu navijača Partizana na društvenim mrežama.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Milojević: Uvek je najbitnija prva sledeća utakmica; Lazetić: Najveća moguća utakmica u Srbiji je protiv Zvezde

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Mar.2024, 10:49

Trener TSC-a Žarko Lazetić izjavio je na konferenciji za medije pred utakmicu sa Crvenom zvezdom da će se njegov tim tokom meča braniti ako za to bude postojala potreba, kao i da će pokušati da se nametne u napadu. Fudbaleri TSC-a sutra od 16 sati na svom stadionu dočekuju ekipu Crvene zvezde...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.