DAN PRED PARTIZAN: Hamburg doveo ozbiljno pojačanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2021, 14:47

DAN PRED PARTIZAN: Hamburg doveo ozbiljno pojačanje

Nemački klub sutra igra protiv crno-belih.

Košarkaši Hamburga sutra od 19.30 dočekuju Partizan u prvom kolu grupe Evrokupa, a nemački tim biće jači za Amerikanca Džordana Vokera, saopšteno je iz kluba.

Voker je već bio deo Hamburga tokom leta i prošao kompletne pripreme, a dolazi iz filijale Rist Vedel. Amerikanac je zauzeo mesto šestog stranca i popuniće poziciju koja je ostala upražnjena odlaskom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Džabrila Durama.

Igrajući za Rist Vedel na četiri zvanične utakmice, Voker je imao učinak od 19,3 poena u drugoj ligi Nemačke za peosečno 26 minuta provedenih u igri.

Posle sumornog starta sezone, Arsenal je vezao četiri meča bez poraza i ide ka gornjem delu tabele. Da bi tamo stigao, mora da nastavi da pobeđuje, a večeras (21.00) čeka gradskog rivala Kristal Palas. Kvota na keca je 1,70, a kombinazzija 1&3+ 2,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal - Kristal Palas.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ana Semenovič bivša ruska klizačica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.