Crno-beli šampioni kreću iz Palate

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Avg.2013, 07:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crno-beli šampioni kreću iz Palate

Od momaka koji su izneli još jednu šampionsku sezonu, na prvoj prozivci Duška Vujoševića pojaviće se samo dvojica, od kojih jedan ima samo 19 godina!
(FOTO: ABA)
Dragan Milosavljević i Nikola Milutinov jedini su bili standardni prvotimci od momaka koji će se javiti šefu stručnog štaba na prvom treningu pred novu sezonu.
Težinu crno-belog dresa prošle godine osetili su član mlade reprezentacije Mladen Đorđević i srebrni svetski >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << junior Mihajlo Andrić, čiji će se kolega iz praške selekcije – Đoko Šalić, prvi put upoznati sa radom Partizana.
Međutim, kako sada stvari stoje, mladi centar iz Republike Srpske neće se osećati usamljeno na prvom treningu.
Najavljen je dolazak i Stefana Pota, još jednog reprezentativca sa Svetskog prvenstva u Pragu, koji sigurno još neko vreme neće potpisati za Partizan, najviše zbog administrativnih problema.
Ali, za početak bi mladi Subotičanin trebalo da radi sa crno-belima.
Iz Palate sportova, mesta velikih uspeha, Parni valjak večeras u 19 časova kreće u novu sezonu.
Na početku sigurno nikad težu. Videćemo kako će biti na kraju.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.