Izvor: MozzartSport.com, 22.Okt.2020, 18:58

Cedevita uhvatila zalet pred Partizan i raznela Primorsku

Sigurna i ubedljiva pobeda Zmajčeka u Kopru

Cedevita se pomalo i obrukala na gostovanju Trentu, dala je samo 51 poen na toj utakmici, ali je rešio tim Jurice Golemca da popravi utisak na gostovanju Primorskoj i u tome je i uspeo. Već na poluvremenu je dao 54 poena, po čemu se vidi ta želja Ljubljančana da poprave sliku o sebi. Na kraju je bilo - 102:65. Pukla je stotka u Kopru.

Primorska ove sezone nije toliko snažna kao prethodne sezone, deluje da >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << će biti topovsko meso za mnoge jače timove, a to je najbolje moglo da se vidi na ovom meču, posebno u trećoj četvrtini kada Primorska jednostavno nije mogla da se izbori sa igrom u odbrani Cedevite. A ni u napadu.

Cedevita je na ovoj utakmici drastično podigla šut za tri poena u odnosu na meč u Italiji, preko Perija, Brauna i Murića je tim iz Ljubljane pravio razliku, ali je ceo tim odreagovao pozitivno posle svega što se događalo u Trentu.

Primorska se totalno raspala u trećoj deonici i zbog toga je razlika ovako velika na kraju utakmice, kao što jeste. U tom periodu Cedevita je ubacila 27 poena, a primila samo šest.

Najefikasniji kod Cedevite bio je Kendrik Peri sa 17 poena i šest asistencija. Braun je dodao 14, Murić 13, Radović 11, a Marinković 10 poena. Marinković je bio odličan i u skoku, imao ih je 10, tako da je na ovom meču zabeležio dabl-dabl. Na ovaj način je tim Jurice Golemca napravio dobar uvod u sledeću utakmicu i derbi protiv Partizana.

Meč između Partizana i Cedevite igra se u nedelju od 18 časova i 45 minuta.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.