Čanak i zvanično otišao, Partizan izdao saopštenje!

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2018, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak i zvanično otišao, Partizan izdao saopštenje!

Dve strane su se razišle u dobrom tonu.

Košarkaški klub Partizan ostao je bez trenera pošto je dosadašnji strateg "Crno-belih" Nenad Čanak podneo ostavku odmah nakon sinoćnjeg poraza od Zadra u Beogradu.

Bio je to peti uzastopni poraz "Parnog valjka" u svim takmičenjima, a nekadašnji košarkaš kluba smatra da bi neko drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trebalo da pokuša da okrene situaciju.

Danas se oglasio i KK Partizan zvaničnim saopštenjem.

"Nenad Čanak više nije trener Partizana NIS! Nekadašnji kapiten, asistent šefa stručnog štaba, a potom i prvi trener "Crno-belih", podneo je ostavku na tu funkciju, nakon poraza od Zadra u Štark areni. Tokom godinu dana na klupi "Crno-belih", Čanak je osvojio Kup Radivoja Koraća, čime je prekinut negativan niz kluba, od tri sezone bez osvojenog trofeja."





"KK Partizan NIS se ovim putem srdačno zahvaljuje Nenadu Čanku na svemu što je u proteklih godinu dana učinio kao prvi trener kluba i želi mu mnogo sreće i uspeha u nastavku karijere, uz poruku da je Partizan bio i biće njegova kuća i da je uvek dobrodošao", glasi poruka na sajtu kluba.

"Crno-beli" su već spremili nekoliko potencijalnih zamena, pored Italijana u opticaju su još tri imena.
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poznati kandidati " Trinkijeri ili Kesar na klupi Partizana

Izvor: B92, 27.Okt.2018

Košarkaški klub Partizan ostao je bez trenera u četvrtak uveče i već sada su poznati kandidati za klupu "crno-belih"...Nenad Čanak je dao ostavku na mesto trenera Partizana posle poraza od Zadra u Beogradskoj areni, pa bi njega trebalo da zamene Andrea Trinkijeri ili Aleksandar Kesar, nezvanično...

Nastavak na B92...

Trinkjeri najbliži, ali ima ponude iz Rusije i Španije! Minić otišao iz Partizana

Izvor: MozzartSport.com, 28.Okt.2018, 10:17

Nenad Čanak se pozdravio s igračima i Partizanom i posle poraza od Zadra rekao da je to - to. Da više nije trener crno-belih. Klub je prihvatio njegovu ostavku, a odmah posle toga postavilo se pitanje - ko će biti novi trener? Za sada deluje da je najbliži tome Andrea Trinkjeri. Epilog svega očekuje...

Nastavak na MozzartSport.com...

Čanak "povukao nogu" - Još jedan odlazak iz Partizana!

Izvor: Sportske.net, 28.Okt.2018

Stopama Nenada Čanka krenuo je i njegov dosadašnji asistent i pomoćnik selektora Aleksandra Đorđevića...Košarkaški klub Partizan NIS doživeo je u petak peti uzastopni poraz u svim takmičenjima, nakon čega je trener Nenad Čanak odlučio da podnese ostavku...U klubu iz Humske uveliko rade na...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.