ČUO SE SA LEGENDOM PARTIZANA: Dijara preporučio Partizan Kanuteu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023, 16:23

ČUO SE SA LEGENDOM PARTIZANA: Dijara preporučio Partizan Kanuteu!

Ostavio dubok trag...

Letnje pojačanje Partizana Frenk Kanute otkrio je da se za svoj novi klub raspitivao kod bivšeg igrača crno-belog tima. Kanute je posle dve utakmice koje je odigrao za Partizan na pripremama u Sloveniji dao utisak dobrog igrača i da bi mogao da bude dobro pojačanje.

Senegalski vezista je prošao školu Juventusa u koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je stigao 2014. godine, zatim je igrao za Peskaru, potom je bio na pozajmicama u Askoliu i Kozenci, da bi onda prešao u Serkl Briž, koji ga je poslao na pozajmicu u Sošo.

Popularni Frenki je u razgovor za Sportal otkrio da je pre dolaska u Srbiju razgovara sa legendom Partizana Laminom Dijarom.

- Razgovarao sam s njim telefonom pre nekoliko dana. Saigrači su mi objasnili koliki trag je ostavio i koliko su ga voleli navijači - kaže Kanute.

Kanute je i lepe komentare o klubu dobio i od novih saigrača Bibarsa Natha i Kvinsija Meniha.

- Rekli su mi da je ovo dobar tim, velika ekipa, da imam zaista priliku da uradim nešto dobro. Ovo je kao odskočna daska, dođeš, igraš dobro, svi te zavole, i posle možeš da odeš više. Zaista su mi mnogo dobrog rekli o ovom timu i mnogo su uticali na moj izbor. Svi su ovde divni prema meni, lepo su me primili, zaista sam prezadovoljan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.