CRNO-BELI OBELEŽILI VASKRS: Partizan poštuje OBIČAJE, lep dan u Humskoj (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2019, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRNO-BELI OBELEŽILI VASKRS: Partizan poštuje OBIČAJE, lep dan u Humskoj (FOTO)

Tradicija se poštuje.

Fudbaleri Partizana koji obeležavaju Vaskrs po julijanskom kalendaru su učestvovali u farbanju jaja na Veliki petak i drugim hrišćanskim običajima vezanim za najradosniji praznik.

- Na Veliki petak smo imali prepopodnevni trening, pre kojeg smo kako to običaji nalaž, upravo ovde na našem sportskom centru ofarbali simbolično jaja, koja smo potom podelili preko našeg instagram profila. Običaji nalažu da ona budu crvena, ali mi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << volimo da budu i u duhu i bojama našeg kluba, tako da su ona koja se nalaze u našim vitrinama i crno-bela. Što se tiče porodice i prijatelja, Vaskrs ćemo provesti na porodičnom ručku sa decom, jer je to ipak najradosniji hrišćanski praznik. Na Vaskrs ću napuniti 32  godine, tako da se radujem što ću danas praznovati na pravi način uz duplo slavlje. U ime svih igrača i FK Partizan želim da svima čestitam Vaskrs i da poručim da je najvažnije da uz jedinstvo i slogu nikada ne izgubimo veru, kako u Boga, tako i u sve ono što volimo i verujemo! – kaže Tošić.

Hristos Vaskrse! Vaistinu vaskrse!
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.