CRNO-BELI NACILJALI POJAČANJE: Partizan Đorđeviću uzima beka (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2020, 23:19

CRNO-BELI NACILJALI POJAČANJE: Partizan Đorđeviću uzima beka (FOTO)

Ima i NBA iskustvo.

Posle potpisa Kodija Milera-Mekintajera, Partizan je natsavio potragu za pojačanjima i čini se da je sledeće pronašao u Italiji i to kod Aleksandra Đorđevića u Virtusu.

Na meti crno-belih se nalazi Devin Marbl, Amerikanac koji ima i NBA iskustvo pošto je dve godine bio u Orlando Medžiku., mada su ga 2014. draftovali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Denver Nagetsi kao 56. pika u drugom krugu drafta kada i Nikolu Jokića.

🛒#7DAYSEuroCup @PartizanBC , Marble ile İlgileniyor #ABA https://t.co/ESyb09nCkz

— Fersu Yahyabeyoğlu (@fersudeniz) July 2, 2020

Marbl, koji može da igra beka i nisko krilo, je u januaru stigao u Virtus, a u italijanskom šampionatu je prosečno postizao 10 poena uz pet skoka. Posle dve godine u NBA ligi, stigao je u Evropu gde je igrao za Aris i Trento, da bi pre Virtusa igrao u Razvojnoj ligi za Santa Kruz Voriorse.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda poznata navijačica Milana Klaudija Romani.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.