Braniće za Partizan a provodi se sa Delijama (foto)

Izvor: Sportske.net, 25.Dec.2015, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Braniće za Partizan a provodi se sa "Delijama" (foto)

Ne znamo da li se slavio potpis na ugovor sa aktuelnim šampionom Srbije ili je po sredi bilo nešto drugo, ali je Bojan Šaranov pokazao da gaji drugarske odnose sa bivšim fudbalerima Crvene zvezde.

Fudbalski klub Partizan u sredu je angažovao Bojana Šaranova koji će tokom prolećnog dela sezone imati zadatak da zajedno sa defanzivnom linijom popravi učinak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << crno-belih u domaćem šampionatu.

Bivši golman OFK Beograda iskoristio je priliku da se proveseli sa drugarima pre no što početkom januara počnu pripreme za drugi deo sezone, a na osnovu fotografije može se zaključiti da je uživao u provodu.

Nismo sigurni da li je povod proslava potpisa na ugovor sa aktuelnim šampionom Srbije, ali ćete pored Bojana Šaranova primetiti i dobro poznata lica bivših fudbalera Crvene zvezde.

U provodu sa novopečenim golmanom Partizana našli su se Andrija Kaluđerović i Filip Kasalica, a fotografiju je na "Instagramu" komentarisao i bivši levi bek crno-belih Vladimir Volkov.

Očigledno je da bivši i sadašnji fudbaleri "večitih" imaju odlične odnose van terena i da veliko rivalstvo dva kluba ne predstavlja prepreku za dobar provod.

Foto: instagram.com/andrija.kaludjerovic

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.