Izvor: Danas, 30.Maj.2022, 22:17

Boltauzer, Nedović i Nikolić sude treći meč finala Partizan-Crvena zvezda

Treći meč finala plej-ofa ABA lige imaće težinu prve šanse košarkaša Crvene zvezde da osvoje šampionsku titulu. Partizan je izgubio uvodne dve utakmice; u seriji na tri dobijene, u sredu pred svojim navijačima neće imati kud, osim da trijumfom produži neizvesnost (20.30). Sudije će, s tim u vezi, biti pod posebnim pritiskom, a ABA liga je za delioce pravde odredila Mateja Boltauzera, Milana Nedovića i Uroša Nikolića.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mijailović pred treći meč: Vrućih srca i hladne glave za čast Partizana

Izvor: B92, 31.Maj.2022, 09:51

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović obratio se navijačima crno-belog kluba uoči treće utakmice finalne serije ABA lige protiv Crvene zvezde...U prva dva susreta, u kojima je Zvezda bila domaćin, ona je i trijumfovala, a Partizan će u sredu od 20.45 pokušati da izbori četvrti meč u petak...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.