Bojan Ostojić – diskretni junak Partizanove pobede na Brdu (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 12.Dec.2016, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojan Ostojić – diskretni junak Partizanove pobede na Brdu (VIDEO)

Foto: partizan.rs

Čudan je fudbalski put Bojana Ostojića u Partizanu - od momka koji nije bio ni među 18 igrača do štopera koji je ''zaključao'' odbranu crno-belih!

Kao jedan od najboljih defanzivaca Superlige stigao je letos u Humsku iz Čukaričkog, ali neočekivano nije bio u planovima tadašnjeg trenera Ivana Tomića.

Za razliku od mnogih, ćutao je, radio na treninzima i čekao svoju šansu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Dočekao ju je sredinom oktobra kada je postigao gol u ubedljivoj pobedi Partizana protiv Voždovca (3:0).

Foto: Marko Todorović

Iako je njegov posao bio da zaštiti mrežu Kljajića, što je sa saigračima i učinio, Ostojić se odlično pokazao i pred protivničkim golom. Zanimljivo, postigao je identičan broj golova kao letošnje veliko pojačanje Nikola Đurđić s tim da je dosta manje igrao. Pritom je i štoper.

Pre tog meča upisao je nastup protiv Napretka u Kruševcu, da bi posle Zmajeva igrao protiv Radničkog, Novog Pazara, ponovo Napretka, Javora, Vojvodine i Čukaričkog. Ukupno 635 minuta, osam utakmica, od kojih je Partizan na četiri sačuvao mrežu.



Upravo je protiv Čukaričkog Ostojić krunisao sjajnu jesen računajući one mečeve koje je igrao. A njegove igre su se nekako poklopile sa serijom Partizana koju je poremetio samo remi protiv Nišlija (1:1).

Simbolično, na Banovom Brdu je pokazao zašto je važio za najboljeg štopera u ligi. Upravo na mestu gde je stekao tu ''titulu''.

Jeste Uroš Đurđević bio junak pobede sa tri postignuta gola (3:1), ali je isto tako i Ostojić sjajno reagovao u dve tri opasne situacije i sprečio Brđane da savladaju Kljajića. Uve je bio na pravom mestu i svaka ''ničija'' lopta u kaznenom prostoru crno-belih je na kraju bila njegova.



Umalo da možda i najbolju partiju po dolasku u Partizan kruniše golom. U finišu meča je uhvatio volej koji je Petrić na jedvite jade zaustavio. Bio bi to evrogol da je lopta ušla. A malo je falilo...

Van terena ''ne postoji'', na njemu sve više i više izbija u prvi plan. A kako je sam rekao posle meča na Banovom Brdu - sve je to zasluga tima!

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.