Izvor: Luftika.rs, 23.Maj.2020, 13:35

Bivši reprezentativac i fudbaler Partizana izvršio samoubistvo

Bivši reprezentativac i igrač Partizana Miljan Mrdaković izvršio je samoubistvo u svom stanu u Beogradu.
On je u stanu u Beogradu, gde je živeo sa devojkom, seo na krevet i uz reči “ne mogu više” uzeo pištolj i pucao sebi u glavu prenose Novosti.
Devojka je pobegla iz stana i pozvala policiju koja je zatekla telo u stanu.
Mrdaković je rođen 1982. godine u Nišu. Posle prvih koraka u Radničkom, proveo >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << je tri godine u mlađim kategorijama Partizana, odakle je prešao u Anderleht.
Tokom karijere je nosio dres desetak klubova, a tri puta se vraćao u OFK Beograd, gde je i završio karijeru 2017. godine.
Bio je član Genta, Salcburga, Metalista iz Harkova, Gimaraisa, Makabija iz Tel Aviva, Šandonga, Apolona, Etnikosa, AEK-a, Enosisa, Levadijakosa, Vojvodine i Rada.
Mrdaković je za mlađe reprezentativne kategorije odigrao devet utakmica, a upisao je tri nastupa za olimpijsku selekciju SR Jugoslavije na Olimpijskim igrama 2008. godine.
Bio je legenda Turske, prognan je iz zemlje, a sada vozi taksi i prodaje knjige na ulici

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

„Novosti” na licu mesta - Komšije fudbalera: Miljan i devojka su se uvek fino javljali, strašna tragedija (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 23.Maj.2020

On je sa devojkom živeo na petom spratu, u iznajmljenom stanu - kažu oni. Retko su i izlazili iz stana, tako da smo ih videli svega nekoliko puta STRAŠNA tragedija u petak uveče zadesila je fudbalsku javnost, pošto je bivši fudbaler Partizana, Rada, Anderlehta i OFK Beograda...

Nastavak na Večernje novosti...

"NISMO ČULI PUCANJ, TEK KAD JE DOŠLA POLICIJA SHVATILI SMO..." Stanari zgrade u kojoj se ubio bivši reprezentativac i fudbaler kažu da su ga uvek VIĐALI S DEVOJKOM

Izvor: Blic, 23.Maj.2020

Sretao sam ga sa devojkom nekoliko puta, ali ne znam da li je živeo ovde, kaže za "Blic" jedan od stanara zgrade na Zvezdari u kojoj je sinoć, pred devojkom pevačicom Ivanom Stanić, izvršio samoubistvo bivši fudbaler i reprezentativac Srbije Miljan Mrdaković.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.